Victor Ponta demonteaza propaganda lui Dragnea cu „statul paralel”! „Mi-a aduc aminte cat de mult s-a luptat sa vina la ziua lui George Maior. M-a intrebat de zece ori cand e, unde e, nu cumva sa nu fie invitat”

Victor Ponta a prezentat o noua fotografie, in care Liviu Dragnea apare alaturi de Vasile Dincu și Gabriel Oprea. Fostul premier a mai publicat pana acum poze in care Liviu Dragnea apare la intruniri private alaturi de George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi.

Noua fotografie prezentata de Victor Ponta il infatiseaza pe Liviu Dragnea intr-o discutie la o petrecere privata cu Gabriel Oprea si Vasile Dincu.

Ponta spune ca Liviu Dragnea minte cand spune ca fotografiile au fost realizate in cadru oficial, precizand ca una dintre ele este facuta la ziua unei persoane nascute in septembrie.

„Nu era niciun eveniment oficial, era un eveniment privat, pentru ca erau si prieteni, si membri de familie, era la ziua cuiva, in luna sepembrie. Cand ne-a explicat domnul Dragnea cu George Maior, mi-a aduc aminte cat de mult s-a luptat sa vina la ziua lui George Maior. M-a intrebat de zece ori cand e, unde e, nu cumva sa nu fie invitat”, a mai spus Ponta.

De asemenea, Ponta a precizat ca pozele sunt facute de Sebastian Ghita.

Victor Ponta a mai precizat ca si-a adus aminte cum Liviu Dragnea “se lupta” sa fie si el chemat la ziua lui George Maior, la acea vreme director al SRI.

“Eu sunt convins ca toti cei care ieri au sustinut la televizor ca poza respectiva este falsa, au fost dezinformati de domnul Dragnea. Toata aceasta poveste cu domnul Dragnea care se lupta cu statul paralel este o minciuna de la cap la coada. Nu s-a luptat niciodata in niciun fel. intotdeauna a vrut sa fie prieten cu cei care reprezinta statul. Daca isi dorea intr-adevar sa opreasca abuzurile, de doi ani are puterea totala”, a spus Victor Ponta intr-o conferinta de presa.

Victor Ponta a prezentat, luni seara, imagini noi cu Liviu Dragnea alaturi de George Maior și Florian Coldea.

Tot el a postat duminica o poza in care apare liderul PSD, Liviu Dragnea, alaturi de George Maior, iar in spatele lor se afla Laura Codruța Kovesi. Ponta a scris ca Dragnea nu lupta cu statul paralel, ci doar sa-și ascunda banii de la Teldrum și Farmavet.

Liviu Dragnea a declarat luni ca fotografia publicata de Victor Ponta a fost facuta, cel mai probabil, la ziua SRI, spunand ca exista mai multe de acest fel, deoarece era un fotograf al SRI care le facea tuturor participantilor. Dragnea il acuza pe George Maior ca da pozele.

Victor Ponta demonteaza propaganda lui Dragnea cu „statul paralel”! „Mi-a aduc aminte cat de mult s-a luptat sa vina la ziua lui George Maior. M-a intrebat de zece ori cand e, unde e, nu cumva sa nu fie invitat” was last modified: septembrie 11th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close