Victor Ponta devoaleaza cum se „lupta” Dragnea cu „statul paralel”, Maior, Kovesi!

329

Fostul premier Victor Ponta a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, si fostul sef al SRI George Maior sunt umar langa umar. In plan departat este vizibila si fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, revocata din functie in urma unei decizii a CCR, dupa procedura lansata de ministrul Justitiei.

Aceasta, in conditiile in care Maior si Kovesi sunt tinte ale atacurilor lui Liviu Dragnea.

„Da, stimati romani – Liviu Dragnea lupta de mult cu Maior, cu Kovesi, cu Statul Paralel, cu Soros – bla bla/ din interior lupta cu ei! Minciuni ridicole pentru cei care inca mai vor sa se lase prostiti!

Ah – da / si Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie traditionala – nu e asa?

Adevarul este ca Liviu Dragnea lupta doar ca sa isi ascunda banii de la Teldrum si Farmavet, sa scape de raspundere penala si sa isi promoveze propriul interes !!!

Romania, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propasirea lui Dragnea si a familiei sale!

Sper sa il intrebe Razvan Dumitrescu in direct in emisiune / daca nu are timp ii rog pe curajosii din CEX-ul PSD si pe cei care isi rup camasa de pe ei la televizor pentru “Dl Presedinte Dragnea” sa il intrebe cat de tare lupta el cu George Maior si cu Kovesi in anii trecuti!

Trebuie sa terminam definitiv cu aceasta minciuna si ipocrizie care isi bate joc de bunul nostru simt dar si de viitorul nostru! Eu am aceasta datorie!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos