Victor Ponta dezvaluie adevarata fata a lui Liviu Dragnea! Imaginea care face cat o mie de cuvinte! „Caderea lui e inevitabila”

324

Victor Ponta a prezentat o noua fotografie cu Liviu Dragnea alaturi Florian Coldea si George Maior, care reprezinta pentru actualul sef al PSD ”statul paralel”.

”E o poza de la ziua cuiva. Domnul Dragnea a fost foarte util si pentru mine, si pentru Mircea Geoana. Facea ceea ce noi nu faceam, gestionarea baronilor. ii chema pe un fond de vanatoare si discuta. Eu nu aveam cum, ca nu am fond de vanatoare. E un mod medieval. Presedintii de consilii judetene nu joaca baschet. Caderea lui Dragnea e inevitabila, nu imparateste nimeni lumea.

Puterea si frica de inchisoare l-au schimbat mult, nu e alt om, dar s-a schimbat. Ce stiu sigur e ca in septembrie 2015, domnul Dragnea, cu domnul Dancu, cu domnul Coldea, a incercat sa negocieze cu Klaus Iohannis. Zicea ca imi va retrage sprijinul politic, doar sa il puna pe Dancu premier. Iohannis nu a zis nici da, nici nu, in stilul sau.

Primul nostru conflict a fost in 2012, cand nu am vrut sa il pun ministru de Interne. De fata era si Crin Antonescu si Eduard Hellvig, seful SRI de acum.”, a spus Victor Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos