Victor Ponta a fost desemnat MINISTRU interimar al Sanatatii de catre presedintele Traian Basescu

503

Premierul Victor Ponta a fost desemnat ministru interimar al Sanatatii, printr-un decret semnat de catre presedintele Traian Basescu.

„Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie a.c., Decretul prin care se ia act de demisia domnului Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii, si se constata incetarea functiei acestuia de membru al Guvernului. De asemenea, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie a.c., Decretul pentru desemnarea domnului Victor-Viorel Ponta, prim-ministrul Guvernului Romaniei, ca ministru interimar al Sanatatii”, informeaza un comunicat transmis de Presedintie.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa sedinta conducerii USL, ca nu s-a discutat in cadrul Uniunii despre Ministerul Sanatatii in ceea ce priveste interimatul sau, numirea unui alt ministru sau o rocada, el aratand ca nu are de facut nicio alta propunere la minister pana la alegeri.

„Nu s-a discutat nimic in cadrul USL pentru ca nu am de facut nicio alta propunere pana pe 9 decembrie. Prefer sa existe in toate ministerele cat mai multa stabilitate. De aceea, la Ministerul Sanatatii, practic, conducerea ministerului de fapt, este asigurata prin delegarea pe care am dat-o de catre domnul Raed Arafat„, a spus Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos