Victor Ponta il ameninta pe Dragnea cu noi poze! „Dragnea din functie pleaca la inchisoare”

Victor Ponta il ameninta pe Liviu Dragnea cu noi poze care sa demonstreze ca acesta nu s-a luptat cu „statul paralel”. Fostul premier sustine ca liderul PSD foloseste sintagma pentru a defini toate institutiile pe care nu le controleaza. Mai mult, Victor Ponta crede ca Liviu Dragnea a fost interesat doar de rezolvarea propriului dosar.

„Nu le dam pe toate, le dam pe rand. El intotdeauna a vorbit de dosarul lui. Vorbiti si voi sa se rezolve, de ce eu? si acum toata asta e o pacaleala, domnul Dragnea daca nu era el condamnat, ca are puterea de un an jumatate, daca nu era el condamnat nu se apuca sa se lupte cu justitia. Plus ca orice institutie pe care nu o controleaza el este din statul paralel.
Curtea Constitutionala cand dadea decizii care nu ii placeau erau din statul paralel, s-au schimbat acolo e bun. Curtea de Conturi, imi aduc aminte, infiera alaturi de mine Curtea de Conturi ce rea e asta ca controla la CJ Teleorman, acum Curtea de Conturi e buna. Si SRI si DNA o sa aflati ca sunt buni, daca pune el sefii. Nu se poate, nu sunt ca si casele din Brazilia sa punem toate institutiile statului pe numele lui Dragnea. Acum PSD e confiscat de un grup infractional care foloseste resursele in interes personal. Domnul Dragnea din functie pleaca la inchisoare. Eu vreau sa se termine cu prostia asta ca Dragnea se lupta cu statul paralel”, a declarat fostul premier intr-un interviu recent.

Victor Ponta il ameninta pe Dragnea cu noi poze! „Dragnea din functie pleaca la inchisoare” was last modified: septembrie 16th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre