Victor Ponta ironic la adresa lui Dan Diaconescu: Ce era mai rau in Bucuresti am luat la Targu Jiu sa candideze

547

Victor Ponta, a declarat ca bucurestenii pot sa-i multumeasca pentru ca ce era mai rau in Bucuresti a luat cu el la Targu Jiu, sa candideze acolo.

„Cred ca puteti sa-mi multumiti ca ce era mai rau in Bucuresti am luat la Targu Jiu sa candideze”, a spus Ponta in fata sustinatorilor USL.

El a spus, pe de alta parte, ca nu vrea aplauze sau ridicari in picioare, ci doreste sa le spuna celor prezenti ce astepta de la bucuresteni si ce asteapta toata Romania de la locuitorii Capitalei, respectiv responsabilitate in ceea ce priveste votul.

„Eu candidez intr-un colegiu mic, intr-un oras mic, intr-un judet mic. Acolo lucrurile sunt mult mai simple, candidatii USL se cunosc, oamenii ne sprijina. Bucurestiul nu poate fi asa, pentru ca este altfel, e complex, e complicat. Va rog sa va ganditi la responsabilitatea pe care o aveti de a arata ca aceste lucruri specifice Bucurestiului nu sunt mai importante decat ideea principala – obiectivul USL de a schimba Romania”, a spus Ponta.

El i-a rugat pe sustinatorii USL sa inteleaga ca oamenii vor in Bucuresti candidati puternici, importanti, dar vor mai ales un vot politic pentru o forta politica in care sa aiba increrdere.

„Paradoxal, aici avand cei mai puternici candidati, in Bucuresti e si cel mai puternic vot politic. De aceea, alaturi de numele candidatilor trebuie sa existe numele USL, e proiectul cu care am castigat increderea oamenilor”, a spus Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos