Victor Ponta, mesaj dur catre liderul PSD: „Bai Dragnea, dar daca esti nevinovat, nu vrei sa te judeci, sa fii achitat?”

104

Liderul Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat joi, la Targu Jiu, referitor la procesul lui Liviu Dragnea, ca acesta nu poate fugi tot timpul si sa schimbe legile pentru a scapa de condamnare.

„Eu de fiecare data m-am dus, m-a intrebat avocatul meu: ‘ce vrei?’ Domnule, vreau sa ne judecam cat mai repede ca eu cred ca sunt nevinovat si sper sa ma achite. Daca nu ma achita, asta e, macar stiu, ma duc la inchisoare si nu ma chinui, ca sa zic asa.

Domnul Dragnea fuge de judecata ca dracu’ de tamaie. S-a rejudecat procesul, s-a dus la Curtea Constitutionala, s-a dus la Curtea de Apel, acum a mai gasit o chestie, ca nu e bun nu stiu care.

Bai Dragnea, dar daca esti nevinovat, nu vrei sa te judeci, sa fii achitat, cum am fost si eu, cum a fost si Tariceanu, cum a fost domnul Grebla ca, uite, suntem la Gorj, da? Noi ne-am judecat si judecatorii au spus ca suntem nevinovati. Nu poti sa fugi tot timpul si sa schimbi legile, acum il fugareste pe Toader Tudorel sa dea o ordonanta prin care iar sa mai amane cumva. Dar daca esti nevinovat, de ce fugi? (…) Sigur, daca esti sanatos, de ce nu te-ai dus la judecata? (…) De doi ani si jumatate nu vorbim decat despre asta, cum il scapam pe Dragnea de inchisoare?”, a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.

Liderul Pro Romania a participat joi, la Targu Jiu, alaturi de Mihai Tudose, Sorin Cimpeanu, Daniel Constantin, Marian Neacsu si Constantin Iacov, la o intalnire cu membrii partidului pentru promovarea candidatilor la alegerile europarlamentare.