Victor Ponta: Monstrul stenogramelor se intoarce acum impotriva lui Basescu si Morar

500

Premierul Victor Ponta a declarat, ca Traian Basescu si fostul sef al DNA, Daniel Morar, au creat si folosit monstrul stenogramelor si ca in acest moment, monstrul se intoarce impotriva celor doi.

„Asa e cand creezi un monstru. L-au folosit domnul presedinte Basescu si domnul Morar acest monstru al inregistrarilor, al stenogramelor, al intoxicarilor de presa si se intoarce impotriva lor. Ideea este ca in viitor, dupa ce scapam si de domnul Basescu, si de sistemul lui securist, sa nu se mai intample lucrurile astea si intr-adevar in dosare sa nu mai apara decat stenograme care au legatura cu cauza”, a spus Ponta.

El a precizat ca stenogramele prezentate in week-end nu au nicio legatura cu fapte penale.

„Pentru mine nu reprezinta nicio supriza, am stiut tot timpul ca Basecu era de fapt seful lui Blejnar si ca Blejnar ne controla pe toti, ne cauta pe toti la ordinul domnului Basescu. Asta stim si e foarte clar”, a adaugat Ponta.

Premierul a spus ca este nemultumit de faptul ca stenogramele aparute nu au legatura cu cauza si nu au ce cauta la dosar.

„Nemultumirea mea este urmatoarea: in mod sigur ce s-a intamplat zilele acestea, si anume stenograme care nu au nicio legatura cu fapte penale, n-au ce cauta la dosar. Am fost procuror atatia ani, va spun sigur ca nu ai de ce sa pui stenograme, discutii private care nu au legatura cu fapte penale”, a spus Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos