Victor PONTA nu-si doreste ”absolut deloc” sa fie Ministru al Justitiei! ”Ultima data cand am fost am facut numai greseli! Alta intrebare?”, declara PONTA!

562

Daca Klaus Iohannis s-a aratat ”ingrijorat” dupa intalnirea cu Premierul Sorin Grindeanu si Victor Ponta s-a aratat ”ingrijorat” de sustinerea referendumului a presedintelui Romaniei. De asemenea, a declarat negru pe alb ca refuza o functie de Ministru al Justitiei, asa cum s-a vehiculat zilele acestea in presa. 

”Ma bucur ca nu sunt chiar singurul „nebun” care nu a votat si nu sustine aceasta poveste inutila si groteasca cu referendumuri ale Presedintelui contra PSD!

Dar sunt foarte ingrijorat pt Romania – in timp ce singurele noastre subiecte sunt : dosare, catuse, proteste , referendumuri nimeni nu mai da doi bani pe : economie, fonduri europene, investitii, sanatate, educatie, politica externa si regionala!!! Si o o sa vedeti foarte curand care este pretul pe care il platim toti ! Atata placere sinucigasa nu am vazut la alt popor!

Ps – am spus ca nu ma mai intereseaza si nu mai raspund la toate prostiile si barfele „din piata” / dar pentru ca oameni seriosi m-au intrebat azi trebuie sa precizez : nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva ! Clar? ( ultima data cand am fost Ministru al Justitiei am facut numai greseli?)! Alta intrebare???”, a scris Victor Ponta pe pagina sa oficiala de facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos