Victor Ponta: Partidul fanariot PDL a furat la guvernare, a distrus si crede ca va fi repus la putere de cineva de afara

483

Premierul Victor Ponta a declarat ca in opinia sa, partidul PDL este unul fanariot care a furat, a distrus si crede ca va fi repus la putere de cineva din afara.

„Fac un apel la dumneavoastra si la toti oamenii din aceasta tara care stiu cat de mult este de munca, sa nu fiti prea suparati ca, in timp ce noi muncim si incercam sa rezolvam problemele tarii, altii ne parasc pe la Bruxelles sau pe la Strasbourg. Este vorba de un partid fanariot, PDL, care cat au putut sa stea sa fure, sa distruga, au fost fericiti, iar cand cineva i-a indepartat de la canalele banilor publici, se duc si parasc pe afara, facand un foarte rau Romaniei in ansamblu si crezand ca cineva din afara o sa-i puna inapoi la furat aici si la distrus”, le-a spus premierul ministrilor.

In fata jurnalistilor, el si-a exprimat dezamagirea pentru comportamentul unor reprezentanti ai PDL si le-a cerut ministrilor sa remedieze deficientele fostei guvernari.

„Sunt foarte dezamagit de acest gen de, repet, apucaturi fanariote, dar cu atat mai mult cred ca nu trebuie sa acordam foarta multa atentie celor de la PDL. Asta au stiut sa faca, pentru asta oamenii i-au gonit de la guvernare si pentru asta ii vor sanctiona in continuare. Este important ceea ce facem noi aici, reparand din lucrurile rele facute de fanariotii de la PDL, astupand gaurile pe care ei ni le-au lasat, scotand cat mai multi din oamenii prin care ei au drenat bani publici”, a mai adaugat Ponta.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos