Victor Ponta sustine ca este fericit de cate ori este criticat de Basescu: “Eu fac, el critica”!

484

1baseluVictor Ponta a declarat ca este fericit de cate ori Traian Basescu il critica pentru ca a facut lucruri precum gazoductul, metroul sau deblocarea programelor europene, sustinand ca el face, iar Basescu critica, potrivit mediafax.ro.

„Sunt foarte fericit de cate ori fac ceva si ma critica domnul presedinte Basescu ca de ce fac. Nu a facut gazoductul, il fac eu, ma critica, ca nu-i place. Nu a facut el metrolul, il facem noi, ma critica ca de ce-l facem. Am deblocat toate programele europene, ne critica de ce le-am deblocat si tot asa. Asta e lucrul pe care trebuie sa-l facem, nu stiu cum va fi in sondaje, in sus, in jos, dar eu vreau sa va rog sa ne mentinem acest lucru si in Parlament, si in Guvern, si in strucurile locale”, a spus Ponta.

El a aratat ca alegerile pentru PE de anul viitor vor arata ceea ce va aprecia electoratul in privinta celor care fac si in privinta celor care critica.

„Ne-am impartit atributiile: noi suntem cu facutul, ei cu criticatul. Si cred ca la alegerile pentru PE se va verifica daca asta e ceea ce apreciaza oamenii – cine critica si baga bete in roarte sau cine face ceva”, a spus Ponta.

El le-a solicitat social-democratilor sa fie partidul care face lucrurile.

„Vreau sa va rog – e un lucru pe care-l incercam la Guvern – sa-l faceti in teritoriu, in structurile locale, in Parlamentul European, in Parlamentul Romaniei: noi sa fim partidul cu lucrurile pe care le facem si ceilalti sa ne critice”, a mai spus Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos