Victor Ponta: Am taiat si vom taia proiecte care prestau bani pentru partid

399

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul nu a taiat finantarea pentru proiecte de investitii serioase, ci doar pentru investitii care reprezentau bani pentru partid precizand ca Executivul ca continua sa taie acest gen de investitii.

Acesta a aratat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Romania este una din putinele tari europene care reduc deficitul bugetar la jumatate in an electoral si inregistreaza crestere neta a veniturilor.

„Asta si prin efortul dumneavoastra de a intelege ca sunt zone in care trebuie sa cheltuim mai putin. Sunt zone in care trebuie sa taiem acele asa zise investitii, care, de fapt, erau bani pentru partid si bani pentru clientii politici, si aici avem nenumarate exemple de tot felul de bazine, partii de schi si mai stiu eu ce alte lucruri. Cica s-au taiat investitiile, le-a taiat Guvernul Ponta! Am taiat acele proiecte care prestau bani pentru partid si pentru a cumpara eventual primari de la alte formatiuni politice si bine ati facut si va rog sa taiati in continuare acest gen de bani pentru partid”, le-a spus Ponta ministrilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos