Victor Ponta: Termenul de „baroni” folosit la adresa presedintilor de consilii judetene este incorect si neintemeiat!

512

Victor Ponta, designated Romanian Prime MinisterPremierul Victor Ponta a declarat ca nu considera corecta si intemeiata folosirea termenului de „baron” la adresa presedintilor de consilii judetene.

„Nu consider corect si intemeiat ceea ce deja se impamanteneste prin ziarele pe la care Nicusor da toata ziua interviu si se trece «baronul» Nicusor Constantinescu«baronii». Eu cred ca sunteti oamenii care, alaturi de primarul general al Capitalei, de cativa primari de mari muncipii, aveti cea mai mare legitimitate obtinuta prin votul direct al cetatenilor pe care ii reprezentati”, a spus Ponta.

El a aratat ca, indiferent de denumirea care li se asociaza, presedintii de CJ au cel mai mare numar de voturi.

„Si acest lucru nu vi-l poate lua absolut nimeni, indiferent de denumirea pe care o primiti, baroni, conte, cum ar spune domnul Cosma, sau orice alt titlu nobiliar. Sunteti cei care obtineti cel mai mare numar de voturi dintre alesii locali si aveti cea mai mare legitimitate data de vot. Din acest punct de vedere, consider UNCJR ca una dintre cele mai legitime si reprezentative structuri din statul roman”, a spus Ponta.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos