Victor Rebengiuc a rabufnit dupa „dezbaterea” lui Dancila: „Revarsare de mahalagism. Mi-am dat seama de ce presedintele Iohannis nu a vrut sa aiba o discutie in doi cu ea”

1099

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, joi, pentru RFI, ca a asistat la o „revarsare de mahalagism, de tatism si de minciuna” in timpul „dezbaterii” de marti a Vioricai Dancila.

„Mi-am dat seama de ce presedintele Iohannis nu a vrut sa aiba o discutie in doi cu doamna Dancila, pentru ca un asemenea lucru nu era cu putinta. A fost ceva, o revarsare de mahalagism, de tatism, de minciuna dusa pana la capatul capatului, n-am vazut atatea minciuni spuse cu seninatate, cu credinta, cu siguranta, asa cum ne spune doamna Dancila”, a declarat Rebengiuc pentru RFI Romania.

El a mai spus ca alegerile de duminica reprezinta „un moment de mare rascruce in privinta viitorului tarii noastre”, astfel ca toata lumea trebuie sa mearga la vot.

„Mentinerea la putere a Partidului Social Democrat este garantia sigura a distrugerii acestei tari. De aceea, toata lumea trebuie sa faca acest efort minimal sa mearga la vot, pentru a inlatura pentru totdeauna acest pericol, care a fost in permanenta pana acuma deasupra noastra”, a adaugat Victor Rebengiuc.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos