VIDEO – Cum arata PALATUL URIAS al lui Dragnea, in Teleorman!

4538

Liviu Dragnea a reactionat cu furie dupa ce presedintele Iohannis a anuntat ca a atacat la Curtea Constitutionala legea presedintelui PSD privind eliminarea a 102 taxe. Posesor al unui palat impresionant in Alexandria, Dragnea il acuza pe Iohannis ca „nu traieste printre romani”.

„Inainte sa recurga la astfel de metode privitoare la legea prin care am eliminat cele #102taxe, Klaus Iohannis ar fi trebuit sa mearga la una din cozile la care romanii stau doar pentru a plati una din aceste taxe.

Ar fi inteles de ce aceasta lege este buna si necesara. Klaus Iohannis nu traieste printre romani si nu intelege ca oamenii pierd zeci de ore in fiecare an pentru a plati aceste taxe nefiscale. Presedintele ii umileste pe romani, iar motivatiile pentru care trimite legea la CCR sunt exclusiv politice, anunta aktual24.ro.

Vreau sa va asigur ca, si de acum inainte, vom face tot ce este legal pentru a pune aceasta lege in aplicare”, a scris Dragnea pe Facebook.

Liderul PSD este stapanul celui mai intins domeniu privat din Teleorman. Judetul Teleorman este printre cele mai sarace din tara.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos