VIDEO – Deputatul PSD, Catalin Radulescu pe scena la Pitesti: ”Vrem sa fim lasati sa muncim, nu sa fim arestati. Romanii nu sunt hoti”!

598

Peste 5.000 de membri si simpatizanti PSD au manifestat, sambata, in piata centrala din Pitesti pentru sustinerea Guvernului Grindeanu. Deputatul PSD Catalin Radulescu a cerut de pe scena, in uralele multimii, sa fie lasat sa munceasca, „nu sa fim arestati”.

„Noi nu vrem nimic in tara asta. Vrem sa fim lasati sa muncim. Sa ne crestem copiii in liniste, nu sa fim arestati, sa transformati tara asta in criminali si hoti, ca romanii nu sunt hoti. Vrem sa fim lasati sa facem legi bune pentru oameni, vrem sa fim lasati in Parlament, nu sa fim luati unul cate unul cu dosare, asa cum a facut domnul Iohannis si gasca lui patru ani de zile. Cu doamna Kovesi in frunte. Ne-au votat romanii toti, 50 la suta dintre romani ne-au votat. Ca sa ce? Ca sa nu putem sa stam in Guvern? Sa nu putem sa facem salarii si pensii ca asa vrea un presedinte neamt? Noi vrem presedinte roman”, a declarat Radulescu, aclamat de multime, scrie aktual24.

Vezi discursul de la minutul 37.00:

Suntem la Pitești, unde PSD organizează acum un megamiting de susţinere a Guvernului Grindeanu. Metoda ingenioasă prin care primarii din Argeș organizează acest eveniment – http://adev.ro/olkbxo

Publicată de Adevărul pe Sâmbătă, 18 februarie 2017

Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost condamnat definitiv, in decembrie 2016, de instanta suprema, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia.

El a candidat pe listele PSD si a fost ales pentru inca un mandat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos