VIDEO – Marsul ROMANIA PRIMITIVA sau cum PSD se mandreste la Targoviste cu un electorat saracit, umilit si fara perspective!

1241

Aproximativ 5.000 de membri si simpatizanti PSD au participat, sambata, la un miting de sustinere a Guvernului Grindeanu la Targoviste. O televiziune locala a realizat un scurt reportaj printre participanti.

Potrivit postului MDI, participantii la demonstratie au fost adusi din tot judetul cu autobuze si microbuze, acestea blocand traficul in centrul orasului. Jurnalistii MDI i-au intrebat pe mai multi participanti cum il cheama pe premierul pe care au venit sa il sustina, insa acestia nu au stiut sa raspunda. La un moment dat, unul dintre organizatori i-a certat pe jurnalisti ca „iau interviuri la toti betivii”, facand referire chiar la participantii la manifestatie, scrie aktual24.

CU MICROBUZELE LA MITING Anunțat cu surle și trâmbițe, mitingul PSD Dâmbovița pentru susținerea Guvernului Grindeanu nu și-a atins scopul. Se anunțaseră 10.000 de participanți, în Piața Revoluției, dar la momentul de vârf erau aproximativ 6000 de persoane. Unii nici nu știau pe cine au venit să susțină. Microbuzele cu protestatari au împânzit orașul. IMAGINI VIDEO AICI –>http://www.mditv.ro/cu-microbuzele-la-miting/

Publicată de MDI TV pe Sâmbătă, 25 februarie 2017

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos