VIDEO! ”Șef” Dragnea ne minte cu dovada în față! După gafa catastrofală a Vasilicăi Dăncilă, ”Daddy” îi sare-n ajutor: ”Chiar credeți așa ceva? A fost o răstălmăcire!”

239

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a tinut sa-i ia apararea Vioricai Dancila dupa ce aceasta a facut referirere, intr-un interviu pentru o publicatie europeana, la Iran si Pakistan ca state membre ale Uniunii Europene.

„Dumneavoastra chiar credeti asa ceva? Aia e o prostie! A fost o rastalmacire! Chiar credeti ca doamna Dancila nu stie ca Iranul si Pakistanul nu fac parte din Uniunea Europeana?”, a declarat Liviu Dragnea.

Intr-un interviu acordat anul trecut unei publicatii straine care se ocupa de problematica europeana, Viorica Dancila a inclus Iran si Pakistan in Uniunea Europeana. Dancila este membra in Parlamentul European de noua ani.

Intrebata, in engleza, despre drepturile femeilor din Iran si Pakistan, Dancila a raspuns in limba romana. In plus, ea a inclus cele doua tari in UE.

„(…) Bineinteles ca nu incercam sa intervenim in problemele interne ale unui stat membru cum este Iranul sau Pakistanul, dar cred ca este nevoie de discutii cu cei care sunt factori de decizie ca drepturile femeii sa devina o realitate”, spunea Viorica Dancila, europarlamentar, premierul propus de PSD.

Sursa: aktual24.ro