VIDEO-uri cu Nicolae Iotcu, spagarul care ”S-A SPERIAT” de plicul cu 10.000 de euro si l-a aruncat din masina cand s-a vazut incoltit de DNA!

556

DNA a dat publicitatii imagini din timpul retinerii fostului presedinte al Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce incasa o spaga de 10.000 de euro.

Flagrantul a avut loc in iulie 2015. Nicolae Iotcu este intrebat de procurorul de caz de ce a aruncat din mana, pe capota masinii, plicul cu bani.

Iotcu a evitat sa atinga plicul in care erau 10.000 euro, iar cand a fost intrebat ce e cu banii a ridicat din umeri si a sustinut ca „s-a speriat”.

Lui Iotcu i se va reduce din pedeapsa perioada retinerii, a arestului preventiv si a arestului la domiciliu, din data de 24.07.2015 pana la data la 09.10.2015.

In acelasi dosar, fostul director tehnic al Consiliului Judetean Arad, Adrian Nedelciu, a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta. Si reprezantantul companiei medicale, Alin Patrascu, acuzat de cumparare de influenta, a fost condamnat la 1 ani, 9 luni si 10 zile cu suspendare, scrie extranews.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos