Video viral. Nicolicea s-a facut de tot rasul in Parlament, a tras o cazatura zdravana de i-au sarit si papucii din picioare!

Deputatul Eugen Nicolicea a cazut sub ochii colegilor, in timpul dezbaterii pe legile care vizeaza justitia, in sedinta comisiei speciale. Parlamentarul s-a impiedicat de cablurile care asigurau transmisiunea sedintei in direct la posturile TV.

Nicolicea se uita in telefon in momentul in care s-a impiedicat. Nimeni nu a sarit sa il ajute sa se ridice si nimeni nu l-a intrebat daca a patit ceva. „Exact ce ziceam”, a mormait Nicolicea indreptandu-se nervos spre cameramani.

Nicolicea este unul dintre artizanii masacrarii legilor justitiei. Acum el a fost trimis de PSD si in Comisia lui Iordache pentru a aduce modificari Codului Penal. Propunerile si mai ales atitudinea obraznica a lui Nicolicea i-au atras acestuia numeroase critici din partea opiniei publice.

Nicolicea a căzut. Credeți în… semne?🤔🤨

Publicată de Cătălin Osiceanu pe 2 Mai 2018

Sursa: aktual24.ro

Video viral. Nicolicea s-a facut de tot rasul in Parlament, a tras o cazatura zdravana de i-au sarit si papucii din picioare! was last modified: mai 2nd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre