Viitorul Romaniei suna fara speranta din gura ei! Nici cu fituicile in fata premierul Dancila nu reuseste sa vorbeasca limba romana corect!

335

Premierul Viorica Dancila a stalcit din nou limba romana in timpul unui discurs pe care l-a sustinut in Parlament cu ocazia aniversarii unirii dintre Romania si Basarabia. Dancila si-a citit tot discursul de pe foi, insa tot nu a reusit sa pronunte corect.

Astfel, Dancila a pronuntat accentuat „privelegiat” in loc de „privilegiat”, aceasta fiind o greseala specifica seminalfabetilor.

Vezi video de la minutul 03.00:

Saptamana trecuta, premierul a dat noi dovezi de semianalfabetism. Intr-un discurs pe care l-a sustinut la Consiliul Judetean Dambovita, in fata primarilor si oficialitatilor din judet, Dancila a incercat sa impresioneze asistenta vorbind liber. Mare greseala, a comis o serie de erori grave de limba romana. Intr-o singura fraza a reusit sa comita mai multe dezacorduri ucigatoare.

„Am toata increderea ca echipa care am venit vor gasi solutii si cred ca cu aceste solutii veti rezolva o parte din problemele care le aveti”, a declarat Dancila.

Sursa: aktual24.ro