Loading...
Viitorul turismului românesc, lăsat de PSD pe mâini ”bune”! Ministrul Turismului și-a tras o sexy consilieră, apreciată mai ales datorită formelor și decolteului ei! | Circul Politic

Viitorul turismului românesc, lăsat de PSD pe mâini ”bune”! Ministrul Turismului și-a tras o sexy consilieră, apreciată mai ales datorită formelor și decolteului ei!

Ministrul Turismului, Marius Dunca, a angajat-o pe post de consiliera personala pe o prezentatoare de emisiuni mondene din Brasov, Maria Adela Diaconu.

Dunca este presedinte al PSD Brasov. Adela Diaconu a scris pe pagina ei de Facebook ca „Toti se pricep la moda, politica si fotbal”.

Presa mondena publica deseori articole despre activitatea Adelei Diaconu. Libertatea, de pilda, a scris ca politiciana PSD „i-a innebunit pe turci cu formele ei”: ”Deşi are o culoare ciocolatie, prezentatoarea tv, îşi doreşte să ajungă în ţară şi mai bronzată, astfel a ocupat şezlongul de lângă piscină încă din prima zi. Îmbrăcată într-o rochiţă sport, cu un decolteu foarte larg, Adela Diaconu a făcut furori printre turci.”

adela2adela3adela

Sursa: aktual24.ro

Viitorul turismului românesc, lăsat de PSD pe mâini ”bune”! Ministrul Turismului și-a tras o sexy consilieră, apreciată mai ales datorită formelor și decolteului ei! was last modified: decembrie 28th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close