Viitorul UE va fi decis la Sibiu, a doua zi după ieșirea Marii Britanii din Uniune! Bușoi: Summitul din 2019 va fi ”startul unui nou proiect de țară”!

424

Declarația președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, prin care cere organizarea unui Summit la Sibiu a doua zi după Brexit, pentru a se stabili viitorul Uniunii Europene, are „efect terapeutic” și arată „o perspectivă înainte”, afirmă europarlamentarul liberal Cristian Bușoi.

Președintele PNL București este de părere că summitul anunțat de șeful CE va fi „startul unui nou proiect de țară”.

„Efectul discursului președintelui Comisiei Europene este, în primul rând, terapeutic, de calmare a “durerilor” prin care trece Uniunea Europeană și de a arăta o perspectivă înainte. Summitul de la Sibiu va fi startul unui nou proiect de țară și aici există o responsabilitate comună a partidelor de la noi să gândească și să urmărească aplicarea, cu mai bună judecată și în cicluri mai largi de guvernare, a direcțiilor din acest nou proiect de țară”, scrie Bușoi pe Facebook.

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, propune un summit extraordinar la Sibiu, a doua zi după ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, pentru a se hotărî viitorul UE.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos