Viorel Carare, fost deputat PDL s-a inscris in PP-DD

510

Deputatul Viorel Carare, care recent a demisionat din PDL, a fost numit presedinte interimar al organizatiei judetene Vaslui a PP-DD Vaslui.

Deputatul Viorel Carare s-a reorientat spre partidul lui Dan Diaconescu si, la propunerea conducerii centrale a acestei formatiuni, a preluat conducerea organizatiei judetene Vaslui a PP-DD.

Demisionar din PDL la inceputul lui octombrie, Viorel Carare sustine ca nu poate fi acuzat de traseism politic, in conditiile in care a fost determinat sa plece din acest partid dupa aproape patru ani de mandat de parlamentar democrat-liberal.

„Nu pot fi acuzat de traseism politic, avand in vedere ca am fost dat jos din barca PDL. Acum, cei de la PP-DD m-au luat in barca lor si, la propunerea conducerii centrale a partidului, am acceptat sa preiau interimatul functiei de presedinte al organizatiei judetene Vaslui a acestei formatiuni”, a declarat, duminica, deputatul Viorel Carare.

Parlamentarul vasluian si-a anuntat si candidatura pentru un nou mandat de deputat in acelasi colegiu in care a fost ales in 2008, respectiv Colegiul de deputati nr. 5 Zorleni (Vaslui).

Deputatul Viorel Carare, vicepresedinte al organizatiei judetene Vaslui a PDL, si-a dat demisia din partid la inceputul lunii octombrie din cauza tensiunilor existente la nivelul organizatiei, el anuntand la acea vreme ca va activa ca independent in Parlament.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos