Viorica Dancila a „sarbatorit” cu o hora iesirea de la guvernare! „Noi ne distram, sper ca si voi, dragi prieteni”

614

Mai multi social-democrati, printre care si premierul interimar Viorica Dancila, candidat la alegerile prezidentiale, au participat sambata la nunta lui Gabriel Zetea, presedinte CJ Maramures, in localitatea Oncesti. Petrecerea din judetul Maramures are loc dupa ce sambata dimineata liderii social-democratii se adunasera la Bucuresti, la Romexpo, pentru relansarea candidaturii la alegerile prezidentiale a Vioricai Dancila, premier interimar.

Imagini postate pe Facebook o surprind pe Viorica Dancila alaturi de Lia Olguta Vasilescu si Doina Pana.

„Casa de piatra, Gabi Zetea! Cu Doina Pana si Viorica Dancila”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook, mesajul insotind fotografia cu Viorica Dancila.

Premierul apare si intr-o alta postare, a Anei Moldovan, dar si intr-un video de pe contul de Facebook al Doinei Pana. in imagini, Viorica Dancila, intr-o rochie lunga, cu motive maramuresene, este prinsa intr-o hora.

„Nunta mare-n Maramures! Casa de piatra, Gabi Zetea! Noi ne distram, sper ca si voi, dragi prieteni!”, a comentat Doina Pana.

800 de oameni au fost prezenti la nunta lui Gabriel Zetea, care are loc in Oncesti, judetul Maramures. La nunta presedintelui CJ Maramures Gabriel Zetea au participat si Eugen Teodorovici si Marcel Ciolacu, iar unul dintre nasii social-democratului este primarul din Borsa, Maramures, Sorin Timis. Atmosfera a fost intretinuta de Loredana Groza, Aurel Tamas, Dinu Iancu Salajanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos