Viorica Dancila, chemata in Parlamentul European sa dea explicatii despre violentele de la protestul din 10 august!

Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in octombrie, sa dea explicatii cu privire la violentele din 10 august, scrie Adevarul.

Conferinta Presedintilor Parlamentului European, care e formata din presedintii grupurilor politice din PE, a decis, la propunerea Verzilor Europeni, sa convoace o dezbatere plenara despre violentele de la protestul din Romania din 10 august, anunta sursa citata.

In mod uzual, la astfel de dezbateri este invitat premierul tarii in cauza. Dezbaterea va avea loc in sesiunea plenara de la Strasbourg din 1-4 octombrie.

Procurorii militari au deschis un dosar penal in care s-a inceput urmarirea penala in rem pentru savarsirea infractiunilor de purtare abuziva, abuz in serviciu si neglijenta in serviciu, in legatura cu modul de interventie al jandarmilor in timpul protestului din 10 august din Piata Victoriei.

Viorica Dancila, chemata in Parlamentul European sa dea explicatii despre violentele de la protestul din 10 august! was last modified: septembrie 6th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre