Viorica Dancila isi ia rolul in serios si regleaza conturile in partid. Serban Nicolae, dat afara din functie, iar Robert Negoita, suspendat sase luni

358

Viorica Dancila vrea sa demonstreze ca este un lider care conduce partidul cu mana de fier, dupa era Dragnea. Comitetul Executiv al PSD, reunit la Vila Lac, intr-o sedinta informala, a decis miercuri seara inlocuirea lui Serban Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat. In aceeasi sedinta a fost decisa suspendarea pentru sase luni din partid a lui Robert Negoita.

Serban Nicolae va fi inlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat, a decis Comitetul Executiv al PSD, decizia urmand sa fie aplicata la inceputul sesiunii parlamentare din toamna.

Liviu Lucian Mazilu este in prezent vicelider al grupului PSD din Senat. Mazilu este senator de Mehedinti. Pana acum, a luat cuvantul de 15 ori in plen si este co-semnatar la 86 de initiative legislative.

„TUSEA sI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfactii marunte. si nu, nu ma refer la slugile „de executie”, ci la stapanii lor. Care-i tin pe 30 de arginti. La cursul valutar corect, bineinteles”, scrie Serban Nicolae.

Serban Nicolae a boicotat, miercuri, votul de desemnare a lui Mugur Isarescu ca guverator al BNR. Alaturi de mai multi lideri PSD a preferat sa stea pe holurile Parlamentului in timpul votului, protestand, astfel, fata de decizia Vioricai Dancila de a-l sustine pe actualul guvernator. Alaturi de Nicolae s-a aflat si Lia Olguta Vasilescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos