Viorica Dancila loveste din nou limba romana! Noi gafe la Craiova, la scurt timp dupa ce le-a vorbit studentilor despre „educatie”!

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi, la Craiova, ca au fost desemnati castigatorii lucrarilor de proiectare si executie a primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti. Anuntul a continut dezacorduri si cuvinte inexistente, informeaza Digi24.

„Pentru dumneavoastra e important sa demaram acest proiect, iar cei 58 de kilometri aferenti tronsoanelor 1 si 2 sunt convinsa ca va duce (dezacord) la deconcesionarea (cuvant inexistent)… la … mult asteptata a traficului in localitatile Bals si Slatina. Vorbea dna ministru Olguta Vasilescu de o perioada mare de timp, 40-45 de minute pentru a traversa Balsul. Sunt convinsa ca acest drum expres in regim de autostrada va rezolva acest aspect, ca si multe alte aspecte legate de traficul din aceasta regiune”, a spus Dancila.

Anterior, Viorica Dancila a participat la festivitatea de deschidere a anului universitar la Facultatea de Medicina din cadrul UMF Craiova, unde le-a vorbit studentilor despre importanta educatiei.

Sursa: Digi24

Viorica Dancila loveste din nou limba romana! Noi gafe la Craiova, la scurt timp dupa ce le-a vorbit studentilor despre „educatie”! was last modified: octombrie 1st, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre