Viorica Dancila loveste din nou: „Scopul PSD este sa castige alegerile prezidentiale, locale si parlamentare de anul trecut”

1309

Candidatul PSD la cea mai inalta functie in stat o tine din gafe in gafe. Viorica Dancila anunta duminica faptul ca lupta impotriva unei tari in care sa se regaseasca toti romanii. Acum, liderul PSD vrea sa castige alegerile trecute.

Viorica Dancila a recidivat cu o noua gafa. Liderul PSD a declarat intr-o conferinta de presa organizata la sediul din Kiseleff ca scopul PSD este sa castige toate alegerile de „anul trecut”.
Dancila a fost intrebata cat timp va ramane in fruntea partidului dupa alegerile prezidentiale. „Atata timp cat voi merge pe o panta ascendenta pentru acest partid”, a raspuns fostul premier.

„Sa nu uitam ca am luat partidul de la 22%, a scazut apoi la 17%, dupa alegeri, in momentul in care voi duce acest partid la un nivel care sa reflecte puterea acestuit partid, sunt convinsa ca nu vor fi voci care sa vrea sa schimbe un presedinte, care sa inlocuiasca o persoana cu alta pentru ca nu asta este scopul Partidului Social Democrat”, a spus Viorica Dancila.

Presedintele PSD a trasat si obiectivele partidului pentru perioada urmatoare, chiar daca a vorbit despre urmatoarele alegeri…la trecut.

„Scopul Partidului Social Democrat este sa castige alegerile prezidentiale, locale si parlamentare de anul trecut”, a spus Dancila

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos