Viorica Dancila, o noua gafa: Romania se situeaza pe locul 7 in ce priveste dinamica exporturilor, devastand … devansand state puternice precum Franta, Germania sau Italia!

Premierul Viorica Dancila a prezentat miercuri performantele economice ale tarii noastre, ocazie cu care a facut o noua gafa, dupa ce a afirmat ca Romania a „devastat” state precum Franta, Germania sau Italia din punct de vedere al dinamicii exporturilor.

„In primele 10 luni ale anului 2018 Romania a inregistrat o majorare a exporturilor cu 9,2%, in timp ce la nivelul celor 28 de state membre, exporturile au crescut doar cu 5,3%”, a spus Dancila, la inceputul sedintei de Guvern, inainte de adauga:

„Romania se situeaza pe locul 7 in ceea ce priveste dinamica exporturilor totale, devastand … de … devansand state puternice precum Franta. cu 4,6%, Germania, cu 4,1% sau Italia cu 3,8%”, arata Hotnews.ro.

Viorica Dancila, o noua gafa: Romania se situeaza pe locul 7 in ce priveste dinamica exporturilor, devastand … devansand state puternice precum Franta, Germania sau Italia! was last modified: ianuarie 9th, 2019 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre