Viorica Dancila recidiveaza si mai comite o gafa in Parlament: „Nu o sa-mi dau demisia din premier”

1061

Premierul Viorica Dancila a sustinut un discurs-replica in Parlament, in care a transmis mai multe mesaje liderilor politici care au atacat Guvernul la dezbaterea motiunii de cenzura.

„Ati vorbit mult, dar pe langa subiect, nu am auzit cum veti guverna si cu cine”, a spus Dancila.

Ea a subliniat ca nu a amenintat cu doare penale si ca nu o sa-si dea demisia „din premier”.

„Doamna Turcan, amenintarea cu dosare penale, nu mi-as permite niciodata sa fac acest lucru, as avea impresia ca sunt de acord cu ce a facut liderul dvs de partid, dosar penal pentru inalta tradare pentru un parteneriat strategic, puteti preda lectii. Nu am amenintat cu dosare penale”.

„Domnule Ponta, e greu sa va raspund, pot afirma ca nu o sa tradez niciodata acest premier, o sa fiu mai barbat decat dvs, sa stau in picioare cand partidul trece prin criza. Nu o sa-mi dau demisia din premier, nu ati inteles poate o parte din colegi i-ati mintit. Domnule Ponta, avei cel putin bun simt, vorbiti totusi cu o femeie, stiu ca nu respectati pe nimeni, ati vorbit de salariul de europarlamentar, sunteti ultimul care sa faceti referire la salariul de europarlamentar, sa fim corecti”

„Votati motiunea, votati alegerile anticipate? Sunteti de acord cu alegerile anticipate? Eu nu cred, as vrea sa vina aici o propunere de alegeri anticipate si romanii sa se uite cati dintre dvs care azi spuneti da veti si vota pentru anticipate”, scrie Digi24..

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos