Viorica Dancila, replica dura pentru primarul general al Bucurestiului: „Nu am sa fac eu ceea ce dezaprob la doamna Firea! Face doar pentru imagine”

359

Presedintele Viorica Dancila a acuzat-o, duminica, pe Gabriela Firea ca isi face imagine pe spatele colegilor. „Atunci cand iesi in spatiul public si iti ataci colegii sau presedintele partidului, acest lucru se face doar pentru imagine si nu pentru ca vrei rezultate”, a atacat Dancila.

Intrebata, la Ploiesti, despre ultimele declaratiile ale Gabrielei Firea, Dancila a raspuns: „Nu am sa fac eu ceea ce dezaprob la doamna Firea. Consider ca ceea ce avem de discutat trebuie sa se faca in forurile statutare ale partidului, pentru ca daca vrei cu adevarat ca acest partid sa obtina rezultate bune, trebuie sa ai discutii cu colegii tai in interiorul Biroului Permanent National, in interiorul Comitetului Executiv National. Atunci cand iesi in spatiul public si iti ataci colegii sau presedintele partidului, acest lucru se face doar pentru imagine si nu pentru ca vrei intr-adevar sa obtii rezultat pentru partid. O sa raspund tuturor acestor acuzatii in cadrul Comitetului Executiv National, asa cum cer fiecarui membru de partid, asa voi proceda si eu”.

Gabriela Firea a declarat ca intra in competitia pentru prezidentiale deoarece lucrurile nu merg in „directia buna” pentru PSD.

„Am spus trei ani ca nu candidez pentru ca PSD avea candidat – domnul Dragnea. Si chiar nu aveam intentie sa intru intr-o competitie interna cu domnul Dragnea, care oricum avea toate instrumentele sa castige toate bataliile interne asa cum se vede ca si doamna premier are aceleasi instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a castiga orice batalie. E greu sa lupti cu premierul care are toate mijloacele de convingere.

Am intrat in competitie – candidat la candidatura – pentru ca vad ca lucrurile nu merg in directia buna si pentru ca mi-e teama ca vom pierde nu doar prezidentialele, ci si localele si parlamentarele. Si nu am vrut sa fiu in situatia cand colegii imi spuneau ca sunt vanitoasa si mentin procentul de credibilitate din tara doar petru mine pentru la anul, la locale, si ca nu sunt om de echipa”, a spus Gabriela Firea la Romania TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos