Viorica Dancila s-a plans la televiziunea de partid ca fiul ei va ramane somer! „Imi este teama ca va fi victima epurarilor! El a fost extrem de discret”

1270

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a anuntat, joi seara, la Romania TV ca ii este teama ca fiul ei, Victor Dancila, va fi dat afara de la Curtea de Conturi. „Fiul meu a fost extrem de discret”, s-a plans Dancila.

„Va e teama ca fiul dvs. va fi victima epurarilor de la Curtea de Conturi?”, a intrebat-o Ciutacu pe Dancila.

„Da. Imi este teama si pentru fiul meu, imi este teama si pentru sotul meu (Dar sotul dvs. luceraza intr-o firma privata – Ciutacu). Da, este manager din 1999. Imi este teama de atacuri. Ma astept la orice atac, din momentul in care am fost atacata ca am infiat un copil. M-au catalogat in fel si chip, au dat cu pietre. Ma astept la orice. Nu ma asteptam sa se coboare atat de jos. Daca au ceva de obiectat, sa se lupte cu mine, sunt mai puternica decat ei toti. Fiul meu a fost extrem de discret”, a raspuns Viorica Dancila.

Victor Dancila este consilier la cabinetul presedintelui Curtii de Conturi, Mihai Busuioc, un apropiat al lui Liviu Dragnea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos