VIRAL: poza cu Olguta cracanata face ”cat 1.000 de glume proaste cu veniturile personalului sanitar”!

3993

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii, a comentat o imagine devenita virala pe Facebook de la intalnirea guvernului cu managerii de spitale, pe tema scaderilor salariale si a amenintarilor cu greva a celor din sistemul de sanatate romanesc.

„O poza cat 1.000 de glume proaste cu veniturile personalului sanitar.

Imaginea este graitoare.
– Sefii… in dreapta fotografiei (da, chiar domnul Valcov si doamna Sevil).
– Poseta… sub masa.
– Atitudinea… tot sub masa… vezi pozitia doamnei Olguta!

Inteleg ca urma o intalnire cu manageri de spitale la Palatul Victoria. Probabil le-au explicat cum sa faca hocus-pocus cu bugetele…”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Luni, presedintele Klaus Iohannis a subliniat ca este treaba Guvernului sa corecteze nemultumirilor bugetarilor. „In public avem opinii foarte diferite. Eu atrag atentia ca lucrurile nu merg asa cum trebuie si avem practic in fiecare zi pichetari, miscari sindicale, iar guvernantii se fac ca nu vad nimic si repeta asa mecanic ca totul este in regula. Lucrurile nu sunt in regula, dar este treaba Guvernului sa vada unde sunt cauzele acestor nemultumiri si sa le corecteze”, a spus Iohannis.

El a amintit de intalnirea avuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe tema salariilor din sistemul bugetar.

Sursa: Digi24

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos