Vizită de lucru cu peripeții! Dragnea și Tudose, refugiați la un hotel din Sibiu după ce sediul PSD a fost împânzit de protestatari: ”Facem scut și îi dăm afară din oraș! Sibiul nu-i Teleorman!”

435

Un grup de aproximativ 20 de persoane a protestat miercuri dupa-amiaza in fata sediului PSD Sibiu, unde erau asteptati Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Liderii locali ai PSD au asteptat in sediu, dupa care au stins luminile si au plecat, potrivit unor surse intalnirea urmand sa aiba loc la un hotel din oras.

Protestatarii scandeaza „PSD – ciuma rosie” si striga: „Pentru hotii astia au murit copiii la Revolutie”.

Le reproseaza social-democratilor ca au pacalit batranii.

„Pentru hotii astia au murit copiii la Revolutie. Ati venit si ati aruncat ziarele peste gard ca batranii sa va creada. V-au votat si mor saraci. Au crezut ca le dati pensii mari”, a strigat unul dintre protestatari.

Protestatarii au spus ca nu il vor pe Dragnea in orasul lor si ca „vom face scut sa il dam afara din Sibiu”.

„Cum veti mai iesi in fata alegatorilor sa le spuneti ca ati sustinut un pesedist infractor care e si infractor”, li s-au adresat liderilor PSD Sibiu.

„Sunteti incredibili. Rusine sa va fie ca v-ati aliat cu un infractor. Facem scut si il dam afara din Sibiu! Sibiul nu e Teleorman. Spuneti-i sa nu mai vina! Aratati ca sunteti oameni cinstiti si corecti si sustineti Romania! Radeti si va bucurati si il asteptati sa pupati mustata unui infractor”, spun oamenii adunati in fata PSD Sibiu.

Liderii locali ai PSD au stat aproximativ doua ore in sediu, dupa care au stins luminile si au plecat, fara ca presedintele PSD Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose sa-si mai faca aparitia.

Conform programului anuntat initial, Tudose si Dragnea erau asteptati la 16.30 la filiala Sibiu.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos