Vizita lui Dragnea si Dancila in Israel lezeaza politica externa a Romaniei! Gusa: ”E un eveniment negativ impotriva cutumelor UE!”

324

„Eu nu ma abtin ca domnul Iohannis, cand vine vorba despre doamna Dancila, nici nu poate saraca. Asta e nivelul ei”, a spus Cozmin Gusa despre prim-ministrul Romaniei.

Intr-o interventie la Realitatea TV, inainte de plecarea in Israel pentru CE de judo, consultantul politic a vorbit si despre vizita pe care prim-ministrul Viorica Dancila o va efectua, in perioada 25-26 aprilie, in Israel, la invitatia prim-ministrului Statului Israel, Benjamin Netanyahu. Agenda vizitei include intrevederi cu omologul israelian, Benjamin Netanyahu, presedintele Statului Israel, Reuven Rivlin, si cu liderul opozitiei din Knesset, Isaac Herzog.

„Ca sa glumim, judokanii nostri sunt pe faza acolo, numai ca masurile de securitate in Israel sunt extrem de speciale. Dar suntem acolo, de la presedintele Federatiei, adica de la mine, pana la sportivi, suntem acolo ca sa-i asiguram protectia atat Vioricai Dancila, cat si lui Teodor Melescanu. Nu-i cu mine in avion doamna Dancila, a plecat cu un avion mai devreme, tocmai ca sa evite intalnirea cu presa. Trebuia sa discute despre motivatiile false ale vizitei sale si despre ce ar putea sa concluzioneze acolo. E un eveniment care ar fi putut sa fie pozitiv, numai ca este negativ pentru ca se disputa in spatele usilor, impotriva vointei presedintelui Romaniei, impotriva cutumelor UE. Sunt foarte multe lucruri pe care doamna Dancila le incalca in aceasta vizita si induce o atmosfera de provizorat si precaritate asupra politicii externe a Romaniei. Eu nu ma abtin ca domnul Iohannis, cand vine vorba despre doamna Dancila, nici nu poate saraca. Asta e nivelul ei, nivelul ei de pregatire intelectuala este foarte scazut, din pacate. Nu-i mare diferenta de calibru intelectual intre Dancila si Dragnea. Liviu Dragnea este mult mai viclean. Vorbim de oameni fara scoala, fara aspiratii. In niciun caz ei n-ar putea sa conduca vreo tara”, a spus Cozmin Gusa.

Sursa: realitatea.net