Vladimir Putin este cel mai influent om politic din lume in 2012!

463

7 vladimir putinVladimir Putin a fost desemnat cel mai influent om politic din lume in 2012 potrivit publicatiei „Foreign Policy”.

Este adevarat ca presedintele Vladimir Putin nu ocupa prima pozitie a clasamentului, are a fost lasata vacanta, ci doar a doua.

„Nimeni nu a reusit sa concentreze in mainile sale o putere locala si regionala atat de mare, cum a reusit s-o faca Putin”, sustine publicatia. „Chiar daca el nu este atat de popular, cum era obisnuit sa fie in anii trecuti, iar tara pe care o conduce nu este de talia fostei Uniunii Sovietice, presedintele Vladimir Putin este capabil sa ia decizii importante cu impact mare asupra vietii si bunastarii oanmenilor”, comenteaza in editia sa publicatia sus mentionata.

Prima pozitie a celor mai influenti oameni politici, oameni de afaceri si lideri ai societatii civile din acest clasament nu a fost ocupata de nimeni – titreaza „Foreign Policy”, care explica ca dimensiunea problemelor economice si geopolitice mondiale este atat de mare ca nicio persoana nu este capabila sa se descurce.

Presedintele rus, Vladimir Putin a devenit in anul 2007 „Omului anului”, potrivit revistei „Time”, iar luna trecuta revista „Forbes” l-a declarat pe Vladimir Putin drept unul dintre cei mai influenti oameni ai Planetei.

Sursa: economica.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos