Voiculescu: Nu poţi considera colaborare cu Securitatea îndeplinirea unei formalităţi de serviciu

283

„Ai rostit suspendare, ai devenit „dusman al poporului”. Iar „dusmanii poporului” sunt atacati la dosar. In cazul meu, a fost inca o data invocat procesul pe care l-am intentat CNSAS, cel in urma caruia au fost respinse de Curtea de Apel Bucuresti si Inalta Curte de Casatie si Justitie toate acuzatiile care mi s-au adus, inclusiv cele ale doamnei Silaghi (impotriva careia am declansat deja un proces in urma caruia va raspunde in justitie pentru toate neadevarurile rostite sistematic) cu exceptia unei note comerciale, adresate directorului intreprinderii de comert exterior (NU securitatii!!), referitoare la intalnirea cu un om de afaceri strain – obligatie legala in acea perioada pentru orice angajat in comertul exterior”, scrie Dan Voiculescu.

Mai mult, spune acesta, „îndeplinirea unei formalităţi de serviciu nu poate fi considerată o colaborare cu Securitatea”.

„In mod normal, indeplinirea unei formalitati de serviciu nu poate fi considerata o colaborare cu Securitatea, insa domnul Emanoil Albu, singurul judecator de la ICCJ care a fost coleg de partid si de guvern cu Traian Basescu, la care a ajuns acest dosar „absolut din intamplare”, a decis, in lipsa oricaror probe pertinente, ca acea nota poate fi unicul temei in baza caruia se poate da un verdict de colaborare. (o decizie pe care o consider, in continuare, profund incorecta si pe care am contestat-o deja in justitie)”, încheie Voiculescu.

Paraschiva Silaghi, verişoara lui Dan Voiculescu, îl acuză pe fostul senator că şi-a început cariera de colaborator al Securităţii turnându-şi propria familie.

„Avem probe zdrobitoare în activitatea dl. Voiculescu, care o deţine de 40 de ani şi până şi astăzi. Acte, acte doveditoare de la CNSAS”, spune verişoara sa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos