Dan Voiculescu: Daca USL nu respecta protocolul, PC va avea propriul candidat la prezidentiale!

764

1desprePresedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat ca in cazul in care USL va participa la prezidentiale cu doi candidati, atunci si PC va avea un candidat propriu.

„Eu personal nu vad alegerile prezidentiale cu doi candidati din partea USL. Nu e voie. Trebuie sa avem USL unit, cu un singur candidat. Daca celelalte partide din USL vor decide ca vor avea fiecare un candidat, eu va garantez ca vor fi 3 candidati. Va avea si PC un candidat. Va fi un candidat redutabil, un candidat caruia nu i se va reprosa nimic, nici ca a fost securist, nici ca a fost condamnat, nici ca a vrut sa distruga Romania, va fi un candidat ireprosabil, cu sanse mari sa intre in turul doi. Nu o spun sa sperii pe nimeni”, a afirmat Voiculescu, la sedinta Consiliului National al partidului.

El a adaugat ca PC doreste respectarea protocolului USL, dar daca acest lucru nu se intampla, PC va avea propriul candidat.

„Noi dorim sa se respecte protocolul USL, dar daca protocolul USL nu se respecta, noi vom fi nevoiti sa candidam cu candidatul nostru”, a mai spus Voiculescu.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos