Loading...
Voiculescu vrea să se pună bine cu Kovesi! După ce a anunțat în repetate rânduri apocalipsa șefei DNA, acum îi ia apărarea în fața unui fost președinte! | Circul Politic

Voiculescu vrea să se pună bine cu Kovesi! După ce a anunțat în repetate rânduri apocalipsa șefei DNA, acum îi ia apărarea în fața unui fost președinte!

Dan Voiculescu, patronul Antena Group, o apără public pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, în fața atacurilor fostului președinte al României, Traian Băsescu.

„Astăzi, Băsescu iese în spațiul public și, după ce a folosit-o pe Kovesi, îi cere demisia. Este rușinos pentru un bărbat să fie laș, mai ales dacă se pretinde a fi bărbat politic. Dacă ar spune doamna Kovesi ce știe despre Băsescu Traian, acesta ar fi arestat imediat. Rușine, Băsescu!”, a scris Dan Voiculescu, pe blog.

Fostul presedinte Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o schimbe cat mai repede pe Kovesi de la conducerea DNA. Si asta pentru ca urgenta numarul 1 in momentul de fata este reabilitarea credibilitatii parchetului anticoruptie, avand in vedere esecurile din ultima perioada.

Traian Basescu a declarat pentru Agerpres luni, 5 februarie 2018, ca trebuie adus DNA-ul macar la nivelul si credibilitatea pe care le avea in timpul lui Daniel Morar, “cand nu prea plecau dosare fara probe consistente”.

Sursa: antena3.ro

Voiculescu vrea să se pună bine cu Kovesi! După ce a anunțat în repetate rânduri apocalipsa șefei DNA, acum îi ia apărarea în fața unui fost președinte! was last modified: februarie 6th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close