Vorbele ”de duh” ale lui Serban Nicolae l-au atins pe Victor Ponta: ”Si eu cred intr-o solutie rationala – inainte ca PSD sa declanseze RAZBOIUL NUCLEAR contra PSD!”

458

Secretarul general al Guvernului României, deputatul Victor Ponta, face un apel de ultimă oră către conducerea PSD. El a share-urit un mesaj al senatorului PSD Șerban Nicolae care îndemna la calm și o soluție de compromis, scrie stiripesurse.ro.

”De data aceasta sunt de acord cu Serban / si eu cred ca mai exista o solutie rationala – inainte ca PSD sa declanseze razboiul nuclear contra PSD!”, a spus Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Senatorul Şerban Nicolae, până recent preşedinte al Comisiei Juridice a Senatului, lansează un apel la colegii din PSD să se exprime în limitele statutului, să nu taie liniile de comunicare şi să se gândească la priorităţile ţării. Şerban Nicolae nu se poziţionează clar în niciuna dintre cele două tabere.

„Dragi colegi din Partidul Social Democrat, cu autoritatea dată de vechimea în PSD, de experiența politică acumulată și de loialitatea dovedită față de social-democrație și față de acest partid, fac un apel public la luciditate și rațiune. Este nefirească și profund negativă îndârjirea și înverșunarea cu care se manifestă pozițiile adverse din interiorul partidului. Nu vă radicalizați opțiunile și nu vă comportați ca și cum ați descoperit brusc dușmani de moarte printre colegi.

Este, mai mult ca oricând, nevoie de echilibru și rațiune. De maturitate politică. Nu putem cere încredere cetățenilor României, votanților noștri, dacă guvernăm cu doi membri, dacă reorganizăm majoritatea parlamentară și recalculăm sprijinul politic la șase luni de la alegeri și dacă tăiem atât de violent liniile de comunicare dintre noi. Lăsați să primeze interesul public și renunțați la excesele de orgoliu. Reveniți la adevăratele priorități ale Țarii, la dialog colegial și la responsabilitate politică. Spuneți-vă opiniile cu fermitate și onestitate, în limitele statutului de membri ai PSD. Asta cred că așteaptă de la noi cei ce ne-au făcut onoarea de a ne învesti cu încrederea lor”, scrie Şerban Nicolae pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos