Vosganian, mesaj pentru Dragnea: „Nu poti incepe remanierea cu cei doi”

313

Dupa confictul intern din PSD, se anunta probleme si in coalitia pe guvernare pe care social-democratii o au cu ALDE. Liderii ALDE ii transmit raspicat lui Liviu Dragnea ca nu sunt de acord ca remanierea sa ii vizeze si pe ministrii lor, adica pe Tudorel Toader si Teodor Melescanu. Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, i-a transmis un mesaj clar lui Liviu Dragnea, privind schimbarile anuntate in Cabinetului Dancila.

„Melescanu si Toader amelioreaza nivelul de ansamblu al Guvernului. Daca vrei sa imbunatatesti imaginea Guvernului, in niciun caz nu poti incepe remanierea cu cei doi…”, a scris Varujan Vosganian pe Facebook.

Cu doar o zi in urma, Liviu Dragnea a raspuns evaziv unei intrebari legate de mentinerea lui Tudorel Toader la Ministerul Justitiei.

„Portofoliul justitiei este in cadrul portofoliilor pentru care PSD si-a asumat responsabilitatea, dar asa cum a fost in trecut si o sa fie si in viitor, PSD poate sustine in anumite posturi oameni care nu sunt afliliati politic. Neapartenenta la PSD nu e o piedica pentru domnul Toader, ci doar actiunea si activitatea, asa cum e si in cazul altor ministri. Asa cum postul de presedinte al Senatului ar reveni PSD, a fost decizia noastra sa-l sustinem pe domnul Tariceanu”, a spus Liviu Dragnea.

Luarea de pozitie ferma a vicepresedintelui ALDE vine in contextul in care au aparut zvonuri ca Tudorel Toader si Teodor Melescanu ar fi pe lista remaniabililor.

Potrivit informatiilor Digi24, liderii ALDE nu vor fi niciodata de acord cu inlocuirea celor doi ministri. In plus, partidul lui Calin Popescu Tariceanu nu sustine nici emiterea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos