Vosganian: Responsabilitatea CCR trece in mod de neinteles, in sarcina Parchetului General

533

Intr-o postare pe blogul personal, Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian, a declarat ca responsabilitatea Curtii Constitutionale a Romaniei de a solutiona criza politica trece in mod cu totul neinteles in sarcina Parchetului General.

“Pana acum credeam ca CCR are menirea de a solutiona criza politica. Acum se pare ca acesta responsabilitate trece, intr-un mod de neinteles, in sarcina Parchetului General. Dar nu cred ca asta e genul de solutionare de care aveam nevoie”, a scris Varujan Vosganian.

El a evocat defilarile pe la Parchet din ultimele zile si a criticat ceea ce el a numit actiunea de intimidare ce ar avea legatura cu rezultatul referendumului.

“Am innebunit cu totii? Inalti functionari, ministri si secretari de stat sunt cercetati sau chiar invinuiti pentru ca au scris Curtii Constitutionale ca nu isi asuma raspunderea pentru exactitatea unor liste electorale. Un lider PDL, Adriean Videanu, ameninta primarii cu puscaria daca schimba cifra alegatorilor de pe listele electorale existente la 29 iulie. Dar oare nu stiti, domnilor de la Parchet, domnule Videanu, domnule presedinte suspendat si altii asemenea, ca listele acelea nu sunt corecte?!? Cum sa-ti asumi raspunderea pentru sute de mii de decedati care raman vii doar pe listele electorale? Ce e cu toata aceasta uriasa actiune de intimidare? Va e teama ca adevarul iese la iveala si doriti cu orice pret sa-l ascundeti? (…) De ce s-a dezlantuit acum Parchetul in a-i ancheta pe toti cei ale caror actiuni pot afecta reintoarcerea la Cotroceni a presedintelui suspendat?”, remarca Varujan Vosganian.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos