Vrabia malai viseaza: membrii PSD inca SPERA ca ministrul Justitiei o va revoca pe Kovesi! Ce spune Serban Nicolae despre decizia lui Tudorel Toader ”e ca patrunjelul in ciorba, nici nu ajuta, nici nu strica”!

575

Tot mai multi social-democrati se arata nemultumiti de concluziile evaluarii procurorului general Augustin Lazar si sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, realizata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Astfel, senatorul Serban Nicolae ii cere ministrului sa faca un audit la DNA si Parchetul General.

„E, cum spune romanul, ca patrunjelul in ciorba, nici nu ajuta, nici nu strica”, a spus Serban Nicolae. „Bilanturile triumfaliste, pompoase, cu ghilimele de rigoare, cu sampanie si piscoturi nu au niciun fel de referire la aspectele negative ale activitatii, la disfunctionalitati”, a precizat el, scrie Ziare.com.

Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, a transmis ca nimic nu garanteaza ca simpla analiza va rezolva problema.
Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj, a declarat la randul sau ca se astepta ca la sfarsitul conferintei Toader sa propuna revocarea.

Ministrul Justitiei a declarat, miercuri, ca nu se impune o solicitare de revocare a celor doi procurori-sefi.

„Evaluand toti factorii de constitutionalitate, legalitate si oportunitate am apreciat ca in acest moment nu este oportuna declansarea mecanismului institutional de revocare a procurorului general si a sefei DNA”, a concluzionat Toader.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos