Zilele Guvernului Dancila sunt numarate! Orban anunta ca a trecut de 233 de semnaturi pentru motiune! Va fi depusa luni

332

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca sunt peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului, care, cel mai probabil, va fi depusa luni.

„Negocierile se vor finaliza in jurul zilei de joi, cam pana la ora 12.00 – 13.00 avem programate intalniri, si vom fi pregatiti sa anuntam oficial rezultatul acestor discutii. Mai avem negocieri programate cu parlamentari individuali. (…) Mai sunt cateva semnaturi de obtinut din zona respectiva. (…) Astazi sunt si mai optimist decat ieri. Am trecut de 233 de semnaturi. (…) Cel mai probabil, motiunea va fi depusa luni. Cel mai probabil se va dezbate si se va vota pe data de 7 sau 8 octombrie”, a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Presedintele PNL a precizat ca numele celor care au semnat motiunea vor fi facute publice la momentul depunerii acestui document in Parlament.

El a subliniat ca s-a dorit strangerea a 233 de semnaturi ca „angajament pentru votarea motiunii de cenzura”.

„Ca sa avem o garantie suplimentara ca acest Guvern va cadea”, a adaugat liderul PNL.

Orban si-a exprimat speranta ca textul motiunii de cenzura va fi aprobat pana miercuri de catre toti partenerii.

Ludovic Orban a mai sustinut ca sunt mai multe dezvoltari posibile in situatia in care motiunea de cenzura va fi adoptata si a precizat ca liberalii pledeaza pentru alegeri anticipate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos