ZVON: Grindeanu va fi inlocuit cu Banicioiu! Codrin Stefanescu: ”Sigur ca am recunoscut”!

436
Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a vorbit despre zvonurile care indicau schimbarea premierului Sorin Grindeanu cu Nicolae Bănicioiu.

Social-democratul Codrin Ştefănescu a spus că această informație face parte din zvonurile care au apărut în presă, scrie evz.ro.

“A apărut zvonul că îl schimbăm pe Sorin Grindeanu cu Nicolae Bănicioiu. A rămas tulburat. Nicolae Bănicioiu era într-o conferință cu mai mulți medici când a aflat, adică în momentul când l-au sunat jurnaliștii să-l întrebe ce și cum”.

“Acestea sunt zvonurile care au apărut în presă. Toate aceste informații nu au nicio confirmare din interiorul partidului. Nu sunt lucruri de luat în seamă. Sigur că am recunoscut că se face o evaluare a activității Guvernului în ansamblu pe programul de guvernare”, a zis Codrin Ștefănescu.

“Am spus-o și o mai spun. Avem o problemă la modul în care comunică anumiți miniștri, care sunt foarte buni specialiști, dar nu știu exact să comunice ceea ce fac”, a mai spus acesta, conform dcnews.ro.